Retour- en restitutiebeleid

Neem voor alle retourverzoeken contact op met de klantenservice. De retouraanvraag moet binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket worden ingediend. Zodra deze termijn is verstreken, kunnen wij uw aanvraag niet meer aanvaarden.

Wij accepteren alleen retourzendingen als het product defect of beschadigd is of wezenlijk afwijkt van de beschrijving. Katana Tradition is niet verantwoordelijk voor defecten/schade veroorzaakt door snijden, montage of gebruik.

Het product moet in zijn oorspronkelijke staat en verpakking worden teruggestuurd. Voordat u het naar ons terugstuurt, stuurt u ons foto’s die het probleem met het product verantwoorden. Anders behoudt Katana Tradition zich het recht voor de retourzending te weigeren.

Indien de terugzending wordt aanvaard, vindt de terugbetaling plaats na ontvangst van het product. Het is ook mogelijk dat wij het product zonder schade of defect aan u terugsturen.

De kosten van terugzending zijn voor onze rekening in geval van defecten, schade of een product dat afwijkt van de beschrijving.

Annulering van de bestelling kan plaatsvinden binnen 24/48 uur nadat de bestelling is geplaatst. Als de bestelling al is verwerkt, kunnen wij geen annulering accepteren. Er zijn aanzienlijke kosten verbonden aan het maken van een product.